GEZOCHT

20 January 2019

Om ons team van het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals te versterken
en te zorgen voor een LEUKERE ‘WORK LIFE BALANCE’ voor datzelfde team,
zijn we op zoek naar een GEMOTIVEERDE HULPKOK (FULLTIME) + FLEXI JOB & STUDENTEN

Wie zijn we:
Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals is al 16 jaar voor de liefhebber van de gezonde mediterrane keuken een must! Naast een aantal traditionele gerechten met lokale producten volgens de seizoenen, bieden onze chefs en hulpkoks u specialiteiten uit de hele wereld. De kenners weten onze Tapas erg te appreciëren. En wie wil er geen kennis maken met een heerlijke Zarzuela of een Creoolse Jambalaya?

Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals is bovendien gekend voor zijn gezonde open keuken. Vleesgerechten worden gezond gegrild op onze Zwitserse Tepanyaki en we kunnen u een mooi assortiment verse vissersspecialiteiten voorstellen. 
Op onze kaart vindt u ook talrijke vegetarische en veganistische gerechten. 
En dit alles, ‘no nonsens’ tegen een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

*Je belangrijkste taken als hulpkok:
Mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel warm als koud.
Aanbrengen van ideeën en suggesties, werken in teamverband.
Jobstudenten en flexis opleiden en zorgen dat ze met plezier jouw taken komen verlichten en onze gasten mee komen verwennen behoort ook tot het takenpakket.
Kortom, hen de horecavibe bezorgen!

Profiel hulpkok:
Keukenervaring ,ervaring met stage of in een andere zaak is een must.
Bij voorkeur een goede productkennis hebben.
Netjes en ordelijk kunnen werken, hygiëneregels toepassen.
Goede kennis van het Nederlands is een must.

Aanbod/ Wat doen wij voor jou ?
Je kan als hulpkok in je buurt werken in het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals, in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan als hulpkok. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, wisselende werktijden met een streven naar een leuke ‘work life balance’ en goede ontwikkelingsmogelijkheden tot chef en meer. Wij zorgen ook voor interne en externe opleidingen.
You don't have to be crazy to work here...
We'll train you!Sollicitaties:
Neem contact op via mail;
peter@zuiderhuis.be of kom direct langs in onze zaak om een afspraak te maken.””””” 
Om ons team van het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals te versterken en te zorgen voor een LEUKERE ‘WORK LIFE BALANCE’ voor datzelfde team, zijn we op zoek naar een GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (FULLTIME) + FLEXI JOB & STUDENTEN

Wie zijn we:
Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals is al 16 jaar voor de liefhebber van de gezonde mediterrane keuken een must! Naast een aantal traditionele gerechten met lokale producten volgens de seizoenen, bieden onze chefs en zaalmedewerkers u specialiteiten uit de hele wereld. De kenners weten onze Tapas erg te appreciëren. En wie wil er geen kennis maken met een heerlijke Zarzuela of een Creoolse Jambalaya? Op onze kaart vindt u ook talrijke vegetarische en veganistische gerechten. En dit alles, ‘no nonsens’ tegen een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals is tevens gekend voor zijn vriendelijke bediening door onze zaalmedewerkers. 
*Je belangrijkste taken als zaalmedewerker:
In het Zuiderhuis hoort de gast centraal te staan. Hier kom jij in beeld, onze top zaalmedewerker! Met jouw verwelkoming kun je de gast een gastvrij gevoel geven. Na het opnemen en opdienen van de dranken ga je deze gasten helpen de beste keuze te maken uit onze kaart. Alles wordt door jou en de keuken in het werk gesteld om de gast een huiselijk gevoel te geven in ons restaurant. Jobstudenten en flexi’s opleiden en zorgen dat ze met plezier jouw taken komen verlichten en onze gasten mee komen verwennen behoort ook tot het takenpakket. Kortom, hen de horecavibe bezorgen!

Profiel zaalmedewerker
Werkervaring in de horeca, ervaring met stage of in een andere zaak is een must.
Service is alles! De gast staat centraal. Je werkt goed in een dynamisch team, verschillende mensen en een goeie sfeer. Je bent niet snel gestrest en hebt een goed overzicht over de zaal en al je klanten. Je wilt graag dingen bijleren en hebt geen 9u-5u attitude maar wel de flexibiliteit wanneer nodig! Je ziet er netjes en verzorgd uit en hebt een goed overkomen naar de gast toe!

Aanbod/ Wat doen wij voor jou ?
Je kan als zaalmedewerker in je buurt werken in het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals, in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Het Zuiderhuis in Noorderwijk / Herentals biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan als zaalmedewerker. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, wisselende werktijden met een streven naar een leuke ‘work life balance’ en goede ontwikkelingsmogelijkheden naar meer verantwoordelijkheid toe. Wij zorgen ook voor interne en externe opleidingen.

Sollicitaties:
Neem contact op via mail;
peter@zuiderhuis.be of kom direct langs in onze zaak om een afspraak te maken.””””